Koop Hier je tickets voor Here/Find Me - Anna Lotte
Anna Lotte is autonoom kunstenaar en muzikant. Haar eindexamen in 2016 aan de kunstacademie bestond uit een opvallende muzikale en beeldende performance, die de bezoekers duidelijk raakte. Sindsdien schrijft en componeert ze experimentele, dromerige en intieme muziek. Anna Lotte valt op door haar integere presentatie en vermogen om dicht bij zichzelf te blijven. Met haar creativiteit bewijst ze niet persé bandleden nodig te hebben. Verschillende muzikale lagen en meerstemmigheid creëert zij met haar loopstation. En met eigenzinnige en zuivere stem zingt zij ons aangenaam haar wereld binnen. Spelend met ritme en herhaling, bevraagt ze zorgvuldig het leven zoals ze het kent.

Info@annalotte.nl
Instagram @anniefrequentie
Spotify Eagles Prey
Facebook Anna Lotte
Youtube  Anna Lotte
Anna Lotte won dit jaar de wedstrijd ‘Songs for Freedom’ en opende met haar
nummers het Bevrijdingsfestival van Utrecht in TivoliVredenburg.
In 2019 bracht zij zelfstandig haar eerste EP ‘Eagles Prey’ uit, die ze presenteerde in het Paard Café in Den Haag. Diverse optredens volgden, o.a. voor Sofar Sounds, theatergroep Vis a Vis, de Helling en ter ondersteuning van Henk en Melle. In 2018 won ze de talentenshow van Krachtvoer en speelde ze als support act van artieste Mahalia.

Dit jaar verleende Fonds Podiumkunsten haar subsidie om haar nieuwe muzikale en beeldende project ’Here/Find Me’ mee te kunnen realiseren.
De afgelopen 1,5 jaar werkte ze hard in haar muziekstudio in het voormalige pand van poppodium Tivoli in Utrecht. Deze zomer zal Anna Lotte haar project ‘Here/Find me’ presenteren tijdens optredens in Utrecht, Amsterdam en Nijmegen.